Zorgorganisaties zien heel wat uitdagingen op zich afkomen en proberen daar zoveel mogelijk op in te spelen. Nadenken over de toekomst betekent meestal verandering en communicatie is een heel belangrijke factor in het al dan niet slagen van een veranderingstraject. In samenwerking met onze partners Uitgeverij Vanden Broele en Zorgbedrijf Roeselare organiseerden we op 20/04 rond dit thema een inspirerende sessie waarvoor 47 geïnteresseerden intekenden.

Steven Houbrechts, uitgever bij Vanden Broele, en Steven Verdoolaege, algemeen directeur bij Zorgbedrijf Roeselare, schetsten het kader en de veranderingen binnen het Zorgbedrijf. Judith Deryckere gaf ons heel wat interessante communicatietips mee, die gebaseerd waren op haar eigen ervaringen als communicatieverantwoordelijke bij het Zorgbedrijf. De gastvrouw gunde ons daarnaast ook een glimp achter de schermen van het Zorgbedrijf: een rondleiding in woonzorgcentrum De Waterdam, kinderdagverblijf KIDZ Roeselare en de nieuwe burelen (het nieuwe werken) stond mee op het programma. We sloten af met een netwerkreceptie waar we meteen heel wat van de tips konden uittesten… Bekijk hier enkele impressies.

Benieuwd naar de tips & tricks van Judith? U leest er meer over in haar boek ‘Zorg voor communicatie, communiceren in de zorg- en dienstverlenende sector‘.

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin