Op donderdag 7 maart 2013 organiseert Trefpunt ZORG (RESOC Brugge) in samenwerking met Cretecs en KHBO een workshop over de rol die technologie kan spelen in het fixatiebeleid van zorgorganisaties. De workshop vindt plaats in het kader van het Europees project CURA-B dat de kloof tussen de zorg en bedrijven wil overbruggen.

Het wordt een praktische workshop met ruimte voor interactiviteit betreffende het beleid en de ervaringen met fixatie. Dit wordt aangevuld met een technologische invalshoek. Deelnemers zullen van aanwezige bedrijven ook informatie kunnen vergaren over de mogelijkheden van slimme technologie. De vraag of slimme technologie een middel kan zijn om fixatie terug te dringen, zal zo een duidelijker antwoord krijgen voor de deelnemers.

Er worden twee sessies georganiseerd voor twee verschillende doelgroepen. In de voormiddag gaat de eerste sessie door. Deze is bestemd voor woonzorgcentra. In de namiddag wordt een tweede sessie georganiseerd voor andere sectoren en andere stakeholders van de zorgsector.

Bekijk de uitnodiging!

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin