Afgelopen jaar namen we met Trefpunt Zorg uitgebreid de tijd om samen met onze partners onze werking te moderniseren. Vele partnerbijeenkomsten, werkgroepen en overlegmomenten later, presenteren we je met trots Trefpunt Zorg 2.0.

Onder meer onze missie en visie werden verfijnd.

Hoe ga je dat nieuwe Trefpunt Zorg nu herkennen? Aan onze vernieuwde huisstijl natuurlijk! Naast de geüpdatete missie & visie, die vertaald zal worden in een actiegerichte operationele werking, onthullen we ook een nieuw logo en nieuwe baseline!

 

You like? Dat treft! Wij ook!

We zijn heel blij met deze nieuwe huisstijl, die vooral deel uitmaakt van een breder, ambitieus toekomstplan voor Trefpunt Zorg.

Een grote dankjewel aan al onze partners voor het vertrouwen en de waardevolle input die zij geleverd hebben tijdens dit traject. Trefpunt Zorg is klaar voor de toekomst!

Via onze nieuwsbrief, Twitter en vernieuwde LinkedIn (ja hoor, je leest het goed! We hebben een nieuwe LinkedIn-pagina, ons volgen doe je hier), houden we jullie op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Trefpunt Zorg én in de brede zorgsector, uiteraard!

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin