In tijden van hervorming én besparingen zijn we allemaal genoodzaakt om anders te denken en anders te werken. Creativiteit en talenten ten volle benutten is hierbij een must. Alles is verbonden en iedereen werkt samen aan en voor een betere toekomst.

Medewerkers – mensen in het algemeen – voelen zich het best als ze in hun talenten gewaardeerd worden. Talentvolle en gewaardeerde medewerkers zorgen ervoor dat een organisatie beter functioneert en dat de patiënt of klant een betere begeleiding krijgt. Een meerwaarde voor de organisatie, een meerwaarde voor de medewerker, een meerwaarde voor de patiënt of klant.

VDAB stelt op zijn ‘Zorgsymposium ZO Anders’ op 15 september in Kortrijk een aantal boeiende visies en creatieve tools voor die tonen hoe het anders kan.

 • 09u00 – Onthaal
 • 09u25 – Verwelkoming
 • 09u30 – Fons Leroy is van kinds af een groot stripfanaat. Na tien jaar aan het hoofd van de Vlaamse
  Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) trekt Fons Leroy de parallel. De uitdagingen op de actuele arbeidsmarkt zijn niet min, maar ook niet onoverwinnelijk. Op voorwaarde dat er Work Action Heroes zijn.
 • 10u15 – az groeninge wil topkwaliteit in zorg combineren met een warme, menselijke aanpak. Marc
  Verpoort, HR-directeur in az groeninge, licht toe hoe het ziekenhuis creatief omgaat met talenten, kansen creëert en innovatieve leervormen gebruikt. Want iedere medewerker is een ambassadeur van het ziekenhuis.
 • 11u15 – Bram Doolaege is lector in veranderingsmanagement, communicatie en leiderschap aan
  de Universiteit van Gent. Dit combineert hij met werk als management consultant voor klanten als de VRT, Ikea en Microsoft. Bram speelde een sleutelrol bij de oprichting van StreetwiZe en legt uit wat managers van straatkinderen kunnen leren.
 • 11u45 – Afsluiter
 • 12u00 – Lunch met beursstanden

 

Op de beursstand DAE-Research stelt Howest Innovatieve 3D en
game technologieën voor. Bezoekers kunnen zelf aan de slag en experimenteren met verschillende devices zoals: Oculus, Samsung gear, Google cardboard, Novint, Leap en Tobii.

Praktisch: 15 september, Kortrijk

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin