Op 23 februari organiseerde Acerta de zevende editie van de Dag van de Social Profit, waar Trefpunt Zorg als communicatiepartner aan meewerkte. Erkende sprekers deelden hun ervaringen met uitdagingen en verandering in de zorgsector. Aan de hand van deze getuigenissen werden de aanwezigen geïnspireerd om hun organisaties en stakeholders te overtuigen mee te stappen in een veranderingstraject en dit succesvol te doorbrengen.

Philippe Bailleur, auteur en ervaren gids voor organisatievernieuwing, illustreerde hoe men van een stevige structuur naar een flexibele organisatie kan ontwikkelen. Katlyn Colman, algemeen directeur Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, gaf een voorbeeld in de praktijk en deelde haar ervaringen met het veranderingstraject binnen haar organisatie.

De aanwezigen kregen vervolgens de mogelijkheid om twee workshops naar keuze mee te volgen, onder meer die van Jan Mouton over ‘zorgend leidinggeven’. Jan deelde zijn expertise om een antwoord te bieden op de vraag: ‘Hoe kan zorgzaam leidinggeven de verandering binnen uw organisatie ondersteunen?’.

Wil u zich ook laten inspireren? Ontdek hier meer over de onderwerpen behandeld tijdens de Dag van de Social profit!

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin