Stip alvast 17 maart 2019 met rode stift aan in je agenda, want dan is het opnieuw Dag van de Zorg! Nu je toch je agenda bij de hand hebt: fluoresceer gerust de hele week (11-17 maart). De opendeurzondag wordt namelijk vooraf gegaan door een inspirerende Week van de Zorg, die dit jaar volledig in teken staat van het Brein.
Net als vorig jaar engageren wij ons met Trefpunt Zorg trots als communicatiepartner van het initiatief.

Met al meer dan 140 ingeschreven organisaties belooft de editie van 2019 wederom een groot succes te worden. Niet alleen zorgorganisaties, maar ook onderwijsinstellingen, bedrijven en lokale overheden kunnen in maart de deuren openzetten voor het grote publiek. Samen zetten we op Dag van de Zorg onze prachtige sector extra in de kijker!
Bekijk hier alle mogelijke formules om deel te nemen.

Als partner van Trefpunt Zorg krijg je 10% korting (niet cumuleerbaar) op je inschrijving. Wil je met jouw organisatie deelnemen aan Dag van de Zorg? Geef ons een seintje, dan brengen wij jou in contact met het team achter Dag van de Zorg.

We spelen dit jaar met het idee om een heuse Trefpunt Zorg Route uit te stippelen: zet je organisatie op 17 maart de deuren open en mogen wij met Trefpunt Zorg eventueel eens langskomen? Laat ons dan zeker iets weten!

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag kennismaken met Dag van de Zorg? Of wil je weten hoe je het maximum uit de opendeurdag kunt halen? Ga langs op de interactieve Inspiratiedag van de Zorg (13 november, Gent) en ontdek er naast praktische tips & tricks rond PR en eventmanagement ook getuigenissen van (ex)deelnemers.
Het volledige programma vind je hier.

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin