Trefpunt Zorg participeert in het Vlaamse project Care Full Technology (CFT). CFT stimuleert samenwerking tussen bachelorstudenten uit de opleidingen zorg, technologie en bedrijfskunde via een wedstrijdformule.
29 interdisciplinaire teams ontwerpen een technologische oplossing, gekoppeld aan een businessplan, voor een reële vraag/case van een zorginstelling. De cases kunnen zich zowel richten op het ontwikkelen van een nieuw(e) product/dienst, als op het functioneel ‘restylen’ van reeds bestaande producten/diensten. Een overzicht van de verschillende ‘cases’ vind je ‘hier’.In dit kader is Trefpunt Zorg, samen met CFT, op zoek naar:
1)     bedrijven (met een afzetmarkt in de zorgsector) die hun deuren gedurende enkele uren willen openstellen en hun knowhow met de studenten willen delen. Op die manier kunnen zij hun ontwerp van oplossing toetsen aan de technologie van uw bedrijf. Voor u een unieke promotiegelegenheid!
2)    bedrijfsleiders of medewerkers met technologische of bedirjfskundige expertise die willen zetelen in de jury van CFT. Dit kan ofwel op 18 maart wanneer de studenten op een terugkomdag hun tussentijdse stand van zaken komen presenteren. En/of op 29 april wanneer de studenten met hun project standhouden op het eindevent en de juryleden als ‘mystery shoppers’ de evaluaties doorvoeren.
3)    ​zorginstellingen die een casus herkennen en hierin al enige ervaring/expertise hebben opgebouwd die ze graag met de studenten willen delen.

Contacteer Vincent Leroy voor meer informatie en deelname.

Praktische informatie terugkomdag/eindevent:
Terugkomdag: woensdag 18 maart, 10-13u, Erasmus Hogeschool Brussel, Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel
Eindevent:  woensdag 29 april bij imec (Leuven)
Save-the-date
U bent bij deze ook van harte welkom op het eindevent van Care Full Technology op 29 april (start vanaf 16u30).. Er zullen zo’n 200 studenten aanwezig zijn: misschien úw toekomstige werknemers?
Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin