Trefpunt ZORG stelt met veel enthousiasme zijn nieuwe partners voor. Welkom aan PC Sint-Amandus, Meeting in Brugge en In-HAM! Deze organisaties hebben stuk voor stuk een sterk profiel.

PC Sint-Amandus heeft een lange traditie in de geestelijke gezondheidszorg. Het Psychiatrisch Centrum werkt samen met andere zorgactoren aan de vernieuwing in de geestelijke gezondheidszorg onder de noemer art.107. Sint-Amandus investeert in de ontwikkeling van zorgcircuits en -netwerken.

Meeting in Brugge is het officiële congresbureau van Stad Brugge. Voor medische congressen is Brugge een aantrekkelijke bestemming, mede door  de tastbare medische geschiedenis in de stad. Meeting in Brugge verleent professioneel advies aan organisatoren van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen.

In-Ham wil met het IWT VIS-traject ‘”Omkaderd Thuiswonen” zorgbehoevenden en hun directe omgeving de nodige technologische omkadering geven om zo lang mogelijk in de eigen thuisomgeving te kunnen blijven wonen. Hiertoe wil men de brug slaan tussen enerzijds de diensverlenende bedrijven en anderzijds de technologie-aanbieders.

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin