ING organiseert dit jaar van 23 en 26 april opnieuw ‘De Week van de Ondernemers’. Tijdens deze editie krijgt u antwoorden op vragen als: hoe gaat uw onderneming om met uitdagingen op vlak van technologie, duurzaamheid en groei? Met andere woorden: hoe bereidt u zich voor op de toekomst? Over het hele land worden verschillende sessies georganiseerd, ontdek hier welke thema’s op het programma staan. Op 24 april kunt u in Oostende onderstaande sessies volgen, inschrijven kan hier:

  1. Welzijn als concurrentievoordeel (24/04, 12u30, Oostende)

Hoe u omgaat met het welzijn van uw werknemers kan in een omgeving met veel concurrentie het verschil maken. Met welzijnsprogramma’s trekt u niet enkel talent aan, maar verhoogt u de productiviteit en dingt u zorgkosten terug.

Expert: Wouter Torfs: CEO, Torfs
Ondernemers:

  • Ilse Jansoone: Chief Networking Officer, Wijs en Mandelbrot
  • Filip Goris: CEO, Vergokan
  • Luc Vermeersch: CEO, Helbig

 

  1. De adviesraad: strategische beslissingen neemt u niet alleen (24/04, 15u, Oostende)

Bedrijfsleiders nemen elke dag uiteenlopende beslissingen (HR-beleid, commerciële strategie,…) maar zijn geen expert in elk domein. Een adviesraad bestaande uit specialisten en ervaren personen met een complementaire kennis kunnen bijdragen aan de toekomstvisie van uw onderneming, innovatie,…

Expert: Conny Vandendriessche: Co-Founder & Board Member, The House of HR
Ondernemers:

  • Inge Waeles: Owner en Gastvrouw, **-Restaurant Boury
  • Luc Van Moerzeke: CEO, Vulpia

 

  1. Start & Scale up! (24/04, 17u, Oostende)

 Doordacht starten verhoogt uw kansen op een succesvol groeiverhaal. Belangrijk is zakelijke kansen te kunnen inschatten en uw strategie te definiëren in alle domeinen van uw onderneming (financiering, personeelswerving, partnerships,…)

Expert: David Dessers: Managing Partner, Cresco
Ondernemers:

  • Johan Langenbinck: Co Founder, Foodpairing
  • Hans Constandt: Founding CEO, Ontoforce
Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin