hict, een management consultancy bedrijf actief in de gezondheidszorg, breidt haar activiteiten uit met een 6de expertise domein: HR Management-consulting. Met dit uitgebreide aanbod wil hict inspelen op de personeelsuitdagingen waar zorgorganisaties mee geconfronteerd worden. Druk op de personeelsbudgetten, hogere kwaliteitsnormen, schaarste en vergrijzing op de arbeidsmarkt, gebrek aan expertise, … Dit alles zorgt ervoor dat een degelijk en professioneel HR-beleid binnen de zorgsector een noodzaak geworden is.

hict HR management-consulting staat zorgorganisaties bij om hun huidig HR-beleid in kaart brengen, het te evalueren en een aantal verbeteracties formuleren.

Omdat de zorgsector de dag van vandaag vaker geconfronteerd wordt met een gebrek aan gespecialiseerde expertise is er steeds meer nood aan tijdelijke deskundigheid van buitenaf. Hier wil hict met hict interim management (een onderdeel van het domein HR management) een antwoord op bieden. Interim management kan worden ingezet om expertise binnen te halen waarover een organisatie op dat moment niet (meer) beschikt, of slechts tijdelijk wenst te beschikken.

Meer info op www.hict.be

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin