Langer werken… het wordt ook voor personeel in zorginstellingen een serieuze uitdaging. Dat kan alleen als er jobs zijn waar mensen gezond en met goesting aan de slag kunnen (blijven).

In samenwerking met de SERR-projectontwikkelaars diversiteit organiseerden wij op 8 september een inspiratiesessie rond ‘Werkbaar werk in de zorg’. 174 deelnemers kregen een concreet antwoord om op maat te innoveren naar werkbare jobs in een kwalitatieve zorgomgeving. Wij lieten experten van Vivo, Flanders Synergy, Diverscity (VVSG) en Verso Jobkanaal – HRwijs aan het woord en vanuit vzw Placidus en wzc Sint-Carolus kregen we twee boeiende getuigenissen. Graag danken wij onze partner, het Psychiatrisch Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw, die voor deze gelegenheid haar mooie kapel ter beschikking stelde! Werp hier een blik op onze sfeerbeelden.

Heel wat van onze partners zijn actief bezig rond dit actuele HR-thema. Binnenkort leest u daar meer over in onze speciale themanieuwsbrief. Klik hier als u deze wenst te ontvangen.

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin