Op donderdag 12 februari organiseerden we ons eerste speednetworking event. Het was een schot in de roos, de inschrijvingen bleven tot op het laatste ogenblik binnenstromen!

Samen met Howest en VIVES brachten we zorgorganisaties, onderwijs- en kenniscentra en ondernemers bij elkaar in het Vrijetijdscentrum te Jabbeke. Vooraleer de 105 geïnteresseerden aan hun speeddates begonnen, was er een plenair gedeelte dat door onze voorzitter Dirk De fauw geopend werd. Aansluitend volgden een aantal inspirerende getuigenissen door sprekers van Howest, VIVES, CM, ADMB, Woonzorggroep GVO, Investors in People en Groep Zorg Heilige Familie. Hierna kon de speednetworking van start gaan: iedere deelnemer kreeg van ons zes verschillende speeddates toegekend, goed voor interessante uitwisselingen.

Check zeker even de foto’ s en lees de presentaties na. Vanuit Trefpunt Zorg kijken wij in ieder geval terug op een geslaagde avond die zeker en vast naar meer smaakt… U hoort er nog van! Bedankt dat u er bij was!

Presentaties_inspiratiesessies speed networking

Deel dit nieuwsbericht: twitterlinkedin